Kategórie
 
 
 
 
 

Antidekubitné vankúše CareWave využijete pri prevencii aj liečbe preležanín

Vysoko kvalitné antidekubitné vankúše CareWave vyvíja tím francúzskych špecialistov s cieľom eliminovať riziko vzniku bolestivých a ťažko sa hojacich preležanín, ktoré ohrozujú dlhodobo ležiacich pacientov a ľudí používajúcich invalidný vozík.

Je všeobecne známe, že prevencia je najlepšou liečbou. Antidekubitné vankúše CareWave znižujú pravdepodobnosť vzniku dekubitov u ľudí pripútaných na lôžko ako aj u ľudí, ktorí sú odkázaní na používanie invalidného vozíka. Antidekubitnými vankúšmi CareWave uľavíte od bolesti a vytvoríte potrebné pohodlie imobilným pacientov doma i v nemocnici.

Vysoko kvalitné antidekubitné vankúše vyvíja tím francúzskych špecialistov s cieľom eliminovať riziko vzniku bolestivých a ťažko sa hojacich preležanín, ktoré ohrozujú dlhodobo ležiacich pacientov a ľudí používajúcich invalidný vozík. Používaním antidekubitných vankúšov CareWave sa znižuje tlak na mäkké tkanivá vyčnievajúcich častí, podporuje sa zásobovanie tkanív kyslíkom, čím sa eliminuje riziko vzniku preležanín.

Prečo sú antidekubitné vankúše CareWave výnimočné?

  1. Znižujú záťaž, zlepšujú cirkuláciu krvi v organizme. Antidekubitné vankúše CareWave znižujú tlak na zaťažovaných častiach tela ležiaceho pacienta.
  2. Zvyšujú pohodlie ležiaceho pacienta.
  3. Antidekubitné vankúše sú naplnené vysoko kvalitnými mikročasticami z polystyrénu z okrúhlych vlákien, ktoré umožňujú vankúše použiť pri odľahčení ktorejkoľvek časti tela a zmierniť tým tlak, poskytnúť potrebnú oporu pri polohovaní a zvýšiť pohodlie pacienta.
  4. CareWave vankúše proti preležaninám majú polyuretánový obal vytvorený inovatívnou technológiou AG Protect s antimikrobiálnym ošetrením so zložkami striebra, ktoré má vysoké antibakteriálne účinky.
  5. Vankúše prepúšťajú vzduch a jednoducho ich vyčistíte.
  6. Dokonale sa prispôsobujú anatómii ľudského tela, čím poskytujú pacientovi potrebnú stabilitu a pohodlie.
  7. CareWave ponúka veľký výber špeciálnych polohovacích vankúšov, ktoré využijete pri starostlivosti o ležiaceho pacienta doma aj v nemocnici.

S cieľom čo najviac uľahčiť život imobilným pacientom, vyvinuli v CareWave kompletný polohovací systém vankúšov proti preležaninám. Antidekubitné vankúše zakúpite v rôznych veľkostiach a tvaroch pre deti aj dospelých.

Pre koho sú antidekubitné vankúše CareWave určené?

Antidekubitné vankúše CareWave využijete pri staroslivosti o pacientov s diagnózami:

  • ischemické vredy;
  • porušenie funkcií muskuloskeletálneho systému;
  • transplantácia kože;
  • artritída;
  • paralýza;
  • popáleniny.

Sú však veľmi účinné na zmiernenie únavy. Ich používanie v spánku znižuje bolesti chrbta a krčnej chrbtice. Využijete ich tiež ako prevenciu vzniku ischiasu, osteochondrózy a skoliózy.

Druhy CareWave antidekubitných vankúšov

Univerzálne antidekubitné vankúše CareWave

Vďaka ich unikátnemu tvaru ich využijete ako viacúčelovú podporu pri polohovaní. Poskytujú podporu v oblasti ramien, chrbta, bokov a kolien ležiaceho pacienta. Ich používanie účinne znižuje trenie v oblastiach vystavených tlaku. Bočný vankúš proti preležaninám sa dokonale prispôsobí ľudskému telu, čím sa zvyšujú jeho vynikajúce antidekubitné vlastnosti.

Antidekubitné vankúše CareWave špeciálne

Pre dokonalé pohodlie ležiacich pacientov nám CareWave ponúka špeciálne antidekubitné vankúše, pomocou ktorých dokážete odľahčiť  a zmierniť tlak i trenie v oblasti stehien, kolien, päty, ramien, hlavy.

Antidekubitný vankúš medzistehenný

Medzistehenný vankúš bol vyrobený špeciálne pre ľudí s kontraktúrami kolenného alebo bedrového kĺbu. Umožňuje široké polohovanie bedrového kĺbu pacienta. Uhol rozpaženia zaisťuje, aby na koleno neboli vyvíjané žiadne tlaky. Predkolenie je perfektne nasmerované a päta leží voľne, takže nemôže dôjsť k neželanému tlaku. Taktiež sa môže použiť ako podložka pod hlavu, kde napomáha k uvoľňovaniu krčnej chrbtice.

Antidekubitná podložka päty

Unikátna polohovacia pomôcka, určená na podkladanie pod nohy pacientov pri riziku vzniku dekubitov päty alebo ich následnej liečbe. Pomaha znižovať tlak v oblasti päty a podporuje cirkuláciu krvi v zaťaženej oblasti. Podkladá sa pod členky a v oblasti päty ju jednoducho pripevníte k matracu.

Antidekubitný chránič päty

Pätným chráničom CareWave dokážete minimalizovať vznik preležanín, pretože bol špeciálne navrhnutý pre efektívnu ochranu päty pred opuchom z ležania. Antidekubitným pätným chráničom zabezpečíte komfort ležiacemu pacientovi vo všetkých polohách.

Antidekubitný vankúš DELTA

Vankúš je obzvlášť vhodný pre pacientov trpiacich kŕčami v kolenách alebo bedrách. Delta antidekubitný vankúš má tri oporné body a poskytuje podporu nohám ležiaceho pacienta.

Antidekubitný vankúš klinový

Vložením abdukčného vankúša do rozkroku ležiaceho pacienta zabránite treniu vnútornej strany stehien. Môže sa podkladať aj pod lakte. Jeho pravidelným používaním váš blízky odkázaný na lôžko nespozná nepríjemnú bolesť spôsobenú preležaninami.

Antidekubitný vankúš prstencový

Zdravotný vankúš proti preležaninám CareWave v tvare prstenca je jedinečná zdravotná pomôcka, vďaka ktorej získa váš blízky patričné pohodlie a stabilnú oporu hlavy alebo rúk. Podložením antidekubitného vankúša pod hlavu pacienta znížite tlak i trenie v danej oblasti a váš blízky pocíti príjemnú úľavu.

Antidekubitné vankúše CareWave viete používať na lôžku, ale aj v invalidnom vozíku. Pravidelným polohovaním a používaním vankúšov eliminujete riziko vzniku bolestivých preležanín, ktoré sa nielen ťažko hoja, ale sú aj zdrojom nepríjemnej bolesti. Výhody antidekubitných výrobkov CareWave oceníte aj pri liečbe už vzniknutých dekubitov doma, v nemocniciach, domovoch sociálnych služieb. Nenechajte vášho blízkeho trpieť a doprajte mu kvalitnú starostlivosť a pohodlie vysoko účinnými antidekubitnými vankúšmi CareWave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia