Kategórie
 
 
 
 
 

Niektorí ľudia si už nevedia svoj sexuálny život bez rôznych sexuálnych pomôcok predstaviť. Vedeli ste o tom, že erotické pomôcky nie sú len nástrojom rozkoše, ale majú aj rôzne preukázateľné zdravotné benefity?

 

Každodenný život prináša stovky situácií a podnetov, ktoré sú záťažou pre ľudskú psychiku. Neustále sa zvyšujúce požiadavky na stupeň vedomostí u detí, ktoré mnohokrát nie sú prispôsobené ich schopnostiam a talentom, spôsobujú, že od útleho veku bojujú s neprimeraným informačným stresom a extrémnou záťažou. Ako úspešne zvládať všadeprítomný nápor a obrniť sa proti stresovým situáciám?

 

Pre dieťatko je detská postieľka základným kusom nábytku. V nej trávi väčšinu času, tu spí aj sa hrá, a preto by to malo byť miesto maximálne komfortné a nanajvýš kvalitné. Šetriť na detskej postieľke sa skutočne nevypláca – dôležité je zvážiť všetky plusy a mínusy, aby ste bábätku zabezpečili posteľ, ktorá mu bude úplne vyhovovať.

 

Trápi vás pomarančová koža? Chcete sa zbaviť celulitídy? Prečítajte si tipy, ako odstrániť celulitídu doma.

 

Mnohí z nás už majú svoju prvú skúsenosť s konzumáciou klíčkov za sebou. Klíčky sú v súčasnosti viac menej bežnou prísadou rôznych zeleninových šalátov alebo sendvičov. Na tomto mieste sa oboznámime s tým, čo sú klíčky, aká je ich nutričná hodnota a aké zdravotné benefity môže ich pravidelná konzumácia priniesť.

 

Staráte sa o príbuzného, ktorý ostal pripútaný na lôžko? Zaobstarajte pre neho to najlepšie zdravotné lôžko, poskytnite mu maximálny komfort a čo najlepšie podmienky v jeho neľahkej situácii.

 

Chcete kúpiť kyslíkový prístroj pre člena rodiny? Chcete rozšíriť ponuku služieb v kozmetickom salóne o kyslíkovú terapiu? V nasledujúcom článku nájdete množstvo informácií, ktoré veríme, že vám pomôžu pri výbere kyslíkového koncentrátora.

 

 

V živote ženy je tehotenstvo najkrajším a najšťastnejším obdobím. Pre budúce mamičky je táto etapa života plná spokojnosti a pocitov šťastia. Malý človiečik, ktorý prichádza na svet, dokáže priniesť do života ženy nielen radosť ale častokrát zatočí aj s jej hormónmi.

 

Chcete piť zdravú vodu? Zmierniť vaše zdravotné ťažkosti či zbaviť sa únavy a stresu? Práve Vám môžu pomôcť špeciálne alkalické fľaše, vodíkové fľaše či fľaše s kryštálmi.

 

Hľadáte jednoduchý rýchly spôsob prepravy v meste? Túžite sa vyhnúť denným zápcham? Elektrický skúter je potom pre vás ideálnym riešením. Ak rozmýšľate nad kúpou skútra, ale potrebujete o tomto ekologickom dopravnom prostriedku získať viac informácií, určite si prečítajte o elektrických skútroch viac v článku.

 

Každodenne sa stretávame s vôňami, ktoré nás sprevádzajú doma, v práci, pri jazde autom, pri kúpeli, masáži ale aj pri spánku. Vône, ktoré cítime okolo nás dokážu ovplyvňovať naše emócie, náladu, imunitu a v najdôležitejšom ohľade, vplývajú na naše zdravie.

 

Vírusová infekcia je vysoko nákazlivé a rýchlo sa šíriace infekčné ochorenie dýchacích ciest a môže postihnúť každého z nás. Napriek tomu, existujú možnosti, ako sa pred vírusovou infekciou chrániť.

 

Cítite sa unavení, slabí a trpíte častými infekciami? Dôvodom častého prechladnutia a rôznych ochorení je oslabený imunitný systém. Prečítajte si, ako posilniť imunitu vášho organizmu.

 

Ochráňte seba aj svojich najbližších. Antismogové masky  poskytujú skutočnú ochranu proti smogu, baktériám a vírusom. Navyše sú vynikajúce aj pre alergikov.

 

Trpíte často bolesťami hlavy? Venujete sa aktívne športu? Doprajte vášmu telu liečivú silu kyslíka. Kyslíková terapia spočíva v aktívnom prijímaní zvýšeného množstva vysoko koncentrovaného kyslíka. Prečítajte si, ako na to.

 

Nie každý z nás má možnosť bývať pri mori či v horách, ale čistý vzduch si môže dopriať každý z nás a to vďaka čističke vzduchu. Prečítajte si 3 dôvody, kedy rozmýšľať nad kúpou čističky vzduchu.

 

Trpíte depresiami? Trápi vás bolesť kĺbov? Máte kožné problémy? Zbavte sa svojich zdravotných problémov svetlom, ktoré lieči.

 

Na trhu nájdete rozmanité druhy invalidných vozíkov, ale len správne zvolený invalidný vozík bude komfortným a bezpečným dopravným prostriedkom pre vás alebo vášho blízkeho. Ako vybrať vhodný a spoľahlivý invalidný vozík sa dozviete v našom článku.

 

Objavili sa vám na nohách kŕčové žily? Nepodceňujte ich, pretože ak sa neliečia, spôsobujú nielen nepríjemné pocity ale aj závažnejšie ochorenia.

 

Rehabilitácia je komplexný proces, ktorý zlepšuje priebeh ochorenia, zmenšuje deficit a urýchľuje znovuzaradenie pacienta do rodinného, príp. pracovného prostredia.

 

Preležaniny (dekubity) sa objavujú najmä u dlhodobo ležiacich pacientov. Spôsobujú im bolesť a komplikujú liečbu pacientov na jednotkách intenzívnej starostlivosti, geriatrických oddeleniach, rovnako ako pri liečbe doma po infarkte, mŕtvici, miechovej paralýzy, zložitých zlomenín končatín, chrbtice, pri kóme. Ako predchádzať vzniku preležanín?

 

Moderný človek trávi veľa času v sede, nerobí fyzickú, ale duševnú prácu. To má často za následok bolesti v oblasti chrbtice. Ako správne sedieť a predchádzať tak bolestiam chrbta?

 

Vnímate po zime niekoľko kilogramov navyše? Máte zvädnutú pleť? Prepadáte letargii a celkovej nespokojnosti so sebou? Podobne ako vy, sa po zime cítia mnohí z nás. Svoju kondíciu si dokážeme vylepšiť aj rozumnou jarnou očistou nášho tela.

 

Je možné zachrániť ľudský život bez toho, aby som vedel ako presne postupovať pri náhlej zástave srdca? Je možné, aby som to dokázal bez akejkoľvek informovanosti a všeobecných znalostí na túto krízovú situáciu?

 

Máte problém zaspať? Budíte sa ráno unavený? Spánok je nevyhnutnou súčasťou ľudského života. Kvalitný spánok pomáha telu zregenerovať, načerpať energiu na celý deň. Jeho zanedbávanie môže vyústiť do mnohých zdravotných problémov. Ak trpíte nespavosťou, vyskúšajte 5 tipov pre zdravý spánok. 

 

Pociťujete často únavu? Trápi vás nepríjemná bolesť chrbta? Doprajte si uvoľnenie a relax v masážnom kresle priamo vo vašej obývačke.

 

Mnohí z nás sa na prelome zimy a jari cítime fyzicky unavení i psychicky vyčerpaní. S dlho očakávanou jarou prichádza aj neželaný hosť – jarná únava. Pripravili sme pre vás niekoľko tipov, ako sa jarnej únave úspešne vyhnete.

 

Aj vy ste už na vlastnej koži pocítili, čo je to boľavý chrbát? Aj keď neexistuje univerzálny recept na to, ako si udržať zdravý chrbát, resp. ako bojovať proti prípadným bolestiam, existujú všeobecne platné rady, ktorých dodržiavaním môžeme predísť vážnym komplikáciám.

 

Vysoko kvalitné antidekubitné vankúše CareWave vyvíja tím francúzskych špecialistov s cieľom eliminovať riziko vzniku bolestivých a ťažko sa hojacich preležanín, ktoré ohrozujú dlhodobo ležiacich pacientov a ľudí používajúcich invalidný vozík.

 

Aj vy ste zaznamenali zmenu na vašich chodidlách a trápi vás vybočený palec, ale napriek bolesti sa operácii chcete vyhnúť? Vyskúšajte 5 jednoduchých ale veľmi efektívnych spôsobov, ako haluxy poraziť.

 

Ak máte v úmysle zakúpiť inhalátor, prečítajte si rady a tipy, ako vybrať správny inhalátor pre vás a vašu rodinu.

 

Medzi strašiakov 21. storočia sa zaradila aj Parkinsonova choroba, ktorá podľa štatistík najviac ohrozuje ľudí po šesťdesiatke. Aké sú príznaky Parkinsonovej choroby? Ako ju liečiť?

 

Čím je človek starší, tým viac si uvedomuje, akú hodnotu má zdravie. Ako si udržať dobré zdravie a pocit šťastia s pribúdajúcim vekom?

 

Trápi vás bolesť nôh? Nepodceňujte ju, pretože bolesť nôh môže byť signálom, ktoré vám dáva telo, že niečo nie je v poriadku.

 

Ako sa zbaviť bolesti a nachladnutia bez liekov? Pomôžte si overenými receptami našich babičiek, ktoré vám pomôžu pri prechladnutí, nádche aj pri bolesti ucha.

 

Trápi vás bolesť chrbtice, hlavy, krku? Príčina môže byť v nesprávnom držaní tela. Podporiť správne držanie tela vám pomôže pajonček – napomínacia bandáž, ktorú mnohí z vás poznajú z televízie.

 

Trpíte bolesťou chrbta, ťažkých nôh či hlavy? Vyskúšajte v pohodlí domova masáž pomocou akupresúrnej masážnej podložky.

 

To, čo jeme, výrazne ovplyvňuje stav nášho tela, náladu, výkon. Ak nechcete tráviť čas u lekárov, chcete mať viac energie a cítiť sa skvelo, prečítajte si náš článok Zdravá výživa ako spôsob života.

 

Rehabilitačné trojkolesové bicykle sú skvelou pomôckou pre osoby so zdravotným postihnutím. Jazda na bicykli dokáže pozitívne ovplyvniť telesný a duševný vývoj postihnutého dieťaťa a zlepšiť kvalitu života dospelého so zdravotným postihnutím.

 

Pre mnohých z nás je pri výbere topánok najdôležitejší ich vzhľad. Chceme topánky módne a atraktívne. Mnohokrát si však neuvedomujeme, že takáto obuv môže negatívne ovplyvniť naše zdravie. Ak sa chcete vyhnúť zbytočným zdravotným komplikáciám, prečítajte si, prečo nosiť zdravotnú obuv.

 

Slovenským deťom chorým na rakovinu dokážeme spolu pomôcť viac, a preto aj nákupom v našom internetovom obchode TualMED viete podporiť Nadáciu KVAPKA NÁDEJE. 

 

Ak patríte do skupiny ľudí, ktorých dlhodobo trápia ubolené nohy, či už kvôli zlej cirkulácii v končatinách, alebo kvôli ochoreniam ako je napríklad dna, cukrovka alebo artérioskleróza – kôrnatenie tepien a ciev, určite oceníte pozitívne účinky Zlatej čižmy.

 

Stratil váš blízky schopnosť samostatne chodiť kvôli zraneniu, chorobe alebo z dôvodu staroby? Vráťte mu stratenú istotu a nezávislosť a zaobstarajte mu chodítko pre seniorov a osoby so zdravotným postihnutím. Chodítko pre dospelých znižuje zaťaženie pohybového aparátu a pomáha udržiavať rovnováhu počas chôdze u ľudí so zhoršenou koordináciou pohybov.

 

Ak chcete u seniorov a ľudí so zdravotným postihnutím predísť nebezpečným zraneniam v kúpeľni zabezpečte im včas špeciálne toaletné pomôcky a pomôcky do kúpeľne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia