Kategórie
 
 
 
 
 

Erotické pomôcky nie sú len nástrojom rozkoše

Niektorí ľudia si už nevedia svoj sexuálny život bez rôznych sexuálnych pomôcok predstaviť. Vedeli ste o tom, že erotické pomôcky nie sú len nástrojom rozkoše, ale majú aj rôzne preukázateľné zdravotné benefity?

Ako pomáhajú vibrátory či dildá?

Erotické pomôcky, ako napríklad vibrátory alebo dildá, majú okrem poskytovania rozkoše aj mnohé ďalšie výhody. Dokážu pomôcť ženám trpiacim vaginizmom cítiť sa pri sexe pohodlnejšie, aby boli viac vzrušené a tiež slúžia na uvoľnenie a dostatočnú lubrikáciu ústrojenstva. U nežnejšieho pohlavia taktiež napomáhajú pri dosahovaní orgazmu, ktoré ho inak dosahujú len veľmi ťažko. Vibrátory napríklad aj odstraňujú psychické bloky pri milovaní.

Vibrátory majú podľa najnovších štúdii  pozitívny dopad na zdravie ženy. Napomáhajú napríklad zmierňovať inkontinenciu a bolesti vulvy, pomáhajú uvoľňovať svaly panvového dna a tiež zlepšujú duševné zdravie. Sú skvelým prostriedkom na uvoľnenie a únik od nahromadeného stresu.

Okrem týchto nesporných benefitov pomáhajú utužovať partnerské vzťahy. Partnerský vzťah by sa mal stále oživovať a nemal by prísť do bodu „nudy“, preto vibrátory a iné sexuálne hračky utužujú partnerské vzťahy a spríjemňujú súlož.

Orgazmom proti rôznym problémom

Pri používaní vibrátorov sa žena uvoľňuje a zvyčajne veľmi rýchlo dosahuje orgazmus. Orgazmus sám o sebe výrazne napomáha mnohým zdravotným problémom: odstraňuje bolesť vulvy, bolesti hlavy, migrénu, menštruačné bolesti, zlepšuje náladu, odstraňuje depresie a podobne.

Vedeli ste, že vibrovanie posilňuje pošvové svaly tak, ako aj cvičenie? Vibrácie stimulujú svalovú hmotu. Tým sa zlepšuje komunikácia medzi kosťami a svalmi. Vibrácie pomáhajú aj na správny prietok krvi. Pre ženy, ktoré sa nevedia pri sexe dostatočne uvoľniť, prípadne trpia vaginizmom, je vhodné používať pred súložou kegelové loptičky, ktoré sa už desaťročia používajú na posilnenie svalov panvového dna. Takisto je vhodné cvičiť s nimi aj počas bežných dní, nie iba pred sexom.

Je vedecky dokázané, že pravidelným používaním vibrátora u žien sa zvyšuje sexuálna túžba a tým sa zlepšujú aj sexuálne vzťahy. Jednotlivé vibrátory sú rozdielne a majú rozdielne charakteristiky.  Majú rozličné rýchlosti, alebo iné vibrácie či otáčky. Taktiež sa odlišujú tým, že môžu byť interné, t.j. určené dovnútra vagíny, alebo externé, čiže na klitoris. Vedci v súčasnosti naznačujú, že vibrátory majú potenciálne zdravotné benefity a prínosy pre ženy a jedného dňa by ich mohli lekári aj odporúčať na liečbu určitých chorôb, ako napríklad poruchy panvového dna alebo vaginizmus.

Masáž

Masáže celého tela alebo intímnych partii dokážu byť skvelou predohrou ku kvalitnej súloži, ale tiež aj uvoľňujú celé telo, najmä svalové partie. Napätie a stres už nikdy nebudú mať šancu. Masáže výrazne pomáhajú na celotelové uvoľnenie, ktoré je nevyhnutné pri styku. Pre správne masírovanie akejkoľvek oblasti na tele je vhodné používať kvalitné masážne olejčeky a gély.

Hygiena je základ

Nemenej dôležitá je taktiež pred stykom i po ňom intímna hygiena. V našej ponuke môžete nájsť rôzne prípravky na intímnu hygienu, ktoré sa postarajú o zdravotné čistenie intímnych partii. Dbajte o to, aby erotické pomôcky pre mužov aj ženy boli vždy hygienicky čisté. Môžu sa síce používať viackrát, ale musia byť pred každým použitím znova čisté. Po každom použití ich dôkladne vyčistite prípravkami na to určenými, napríklad na intímnu hygienu.

Pre ženy je veľmi dôležité zachovávať správnu intímnu hygienu najmä počas menštruácie. Počas tohto obdobia je žena náchylnejšia na rôzne infekcie a ženské problémy. Dôležitá je nielen vynikajúca osobná hygiena a pravidelná sprcha, ale tiež aj používanie vhodných menštruačných pomôcok.

Výhodné a hygienické sú menštruačné kalíšky, kedy zabudnete na starodávny zvyk používať hrubé vložky a nepohodlné tampóny. Menštruačný kalíšok je prevratnou novinkou pre ženy počas menštruácie kvôli vysokej hygienickosti a komfortu. Už sa nemusíte obávať, ako si vybrať z kabelky nebadane vložku a utekať na záchod medzi kolegami. Menštruačný kalíšok zabezpečuje pocit istoty, pohodlia, bezpečia, komfortu pre každú ženu. Je maximálne hygienický a zdraviu prospešný. Jeho výhodou je tiež jeho pevnosť, príjemný materiál a bezpečnosť. Doprajte si s ním pocit istoty. Vhodný aj pre silnejšiu menštruáciu.

Ochranné pomôcky

Ak praktizujete análny sex, tak je nevyhnutné, aby ste používali aj dostatočné lubrikanty, inak sa análny sex môže stať problematický. Veľmi dôležité je pred análnym sexom spravili očistu análneho otvoru pomocou výplachov. Análne pomôcky, ako napríklad análna sprcha je určená pre všetkých, ktorí milujú análny sex a chcú si ho užiť bez následných zdravotných komplikácii. Nezabúdajte, že pri análnom sexe je najdôležitejšie dbať na obojstrannú hygienu a tiež na bezpečnosť. Preto vždy aj po očiste dbajte na bezpečný styk jedine s kondómom, ktorý vás vždy chráni pred sexuálne prenosnými infekciami.

Rôzne lubrikanty taktiež napomáhajú pri zvlhčovaní, aby bol váš sexuálny zážitok intenzívnejší. Niektoré z nich majú aj špeciálnu antibakteriálnu funkciu s výťažkami napríklad z čajovníka alebo z aloe vera. Stačí si vybrať ten správny, ktorý vám ulahodí.

Kondómy sú už neoddeliteľnou súčasťou nášho života. Bez nich si už nevieme predstaviť náš sexuálny život. Vo svojej podstate nás nielen chránia pred neželaným otehotnením, ale tiež zabraňujú prenosu infekcii, zápalom či pohlavným chorobám. Majú výrazný zdravotný benefit a mali by sme ich používať pri každom sexe, najmä ak nemáme stáleho partnera. Môžu mať rôzne veľkosti, chuť a tiež ostatné parametre, napr. sú vrúbkované, silikónové, latexové, bezlatexové a iné. Zo zdravotných pomôcok sú nesmierne dôležité, pretože majú najvýhodnejšie zdravotné benefity najmä v zmysle prevencie pred sexuálnymi ochoreniami.

Pomôcky pre mužov

Niektorí muži trpia psychickými problémami, pretože ich penis nedosahuje priemernú veľkosť. Cítia sa frustrovaní, depresívni, zahanbení a vôbec sa zo sexuálneho života netešia. Aj na tento problém je na súčasnom trhu dokonalé riešenie, ktoré zaručene funguje. Už nebudete musieť byť frustrovaní z nedostatočne veľkého penisu, pretože je tu špeciálny prípravok, ktorý penis zväčší o pár centimetrov. V ponuke nájdete rôzne prípravky na zväčšenie penisu. Pre väčšie uvoľnenie pri sexe u mužov ponúkame aj hravé sexuálne pomôcky, ako masturbátory alebo vibračné prúžky.

Ak už máte svoj vek a sex pomaly, ale isto ide do úzadia, sú v ponuke rôzne prípravky ako feromóny alebo stimulačné gély či balzamy, ktoré vás dokážu znova nabudiť na vášnivý sex. Taktiež máme v ponuke prípravky na pevnú erekciu, aby bol váš sex výnimočný a trval dlhšie než obvykle. Sú dostupné aj prípravky na oddialenie ejakulácie, keďže s týmto má väčšina mužov problém a ejakulujú oveľa skôr, ako žena dosiahne orgazmus.

Zábava s erotickými hrami

Medzi najdokonalejšie a najjednoduchšie erotické pomôcky patria aj rôzne erotické hry, kostýmy, či parochne, ktoré tiež nájdete v našej bohatej ponuke. Nielenže podstatne okorenia váš sexuálny život,  ale dodajú aj pravý sexuálny apetít. Po rokoch sexuálny život prerastie zvyčajne do nudy a stereotypu. Pre zachovanie zdravého a vyrovnaného vzťahu  je dôležité, aby ste si vždy sex okorenili a nenudili sa. Na zahnanie nudy sú zaujímavé napríklad rôzne erotické hry. Buďte raz v spálni domina v podobe prísnej učiteľky, alebo sexy zdravotná sestrička. V každom prípade, fantázii sa medze nekladú a perfektne sa tým oživí stereotypný sexuálny život. Medzi najlepšie erotické pomôcky patrí rozhodne nádherné spodné prádlo, či už čipkované alebo saténové. Vždy dokáže vzbudiť u mužov fantáziu a záujem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia